Se rupe PSD? Vezi aici cine pleaca alaturi de PONTA

Se rupe PSD? Vezi aici cine pleaca alaturi de PONTA

 

 

Dupa mai bine de 20 de ani de activitate in sanul Partidului Social Democrat, Emilia Meirosu a ales sa-si ia ramas bun de la organizatia, in care s-a format ca si om politic. Deputatul considera ca situatia creata la nivel central, de conducerea PSD se rasfrange asupra activitatii pe care alesii o desfasoara in teritoriu, motiv pentru care a ales sa isi continue activitatea alaturi de Victor Ponta.

“Am fost in diferite intalniri cu cetatenii din judet, care si au manifestat supararea fata de situatia in care ne aflam la nivel central. Raman un om de stanga si sustin politicile de stanga. Voi merge alaturi de Victor Ponta, la Pro Romania si sper sa vina si alti colegi alaturi de mine”, a declarat Emilia Meirosu.

Deputatul de Braila, Emilia Meirosu a facut apel catre colegii de partid, care nu se mai regasesc in idealurile pe care organizatia le transmite, sa o urmeze la Pro Romania, alaturi de fostul coleg social-democrat, Victor Ponta.

Am incercat sa luam legatura cu parlamentarii PSD de Braila, insa majoritatea aveau telefoanele inchise. Singurul care a putut sa dea o declaratie catre Jurnalul de Braila a fost deputatul Nicu Nita, care a marturisit ca a fost curtat de organizatia Pro Romania, insa la acest moment, nu ne poate dezvalui intentiile pe care le are, fata de o eventuala plecare din PSD.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry