Sex ORAL, la miezul zilei, pe faleza Dunării!

Sex ORAL, la miezul zilei, pe faleza Dunării!

 

 

UPDATE – Se pare că individul era căutat și de polițiștii gălățeni, pentru că ar fi agresat sexual o fetiță de 10 ani, în scara unui bloc din Galați, în această dimineață.  Individul este recidivist, fiind condamnat și pentru alte infracțiuni de corupere de minori, relații sexuale cu minori și viol.

 

Brăilenii care s-au plimbat azi pe faleză au avut parte de scene erotice, puse în practică de doi bărbați. Trecătorii oripilați de gesturile celor doi indivizi au sunat imediat la 112. Din primele cercetări se pare că unul dintre amorezi este minor.

La ora 13:48 am fost sesizați de către cetățeni cu privire la faptul că un barbat, în vârstă de 39 de ani, din Brăila, întreține raporturi sexuale orale cu un tânăr, posibil minor, pe faleza municipiului. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, identificându-l pe bărbat, care a fost condus la sediul Poliției pentru cercetări”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila.

Bărbatul riscă să fie acuzat, printre altele, de intreținerea de raporturi sexuale cu minori. Partenerul său nu a fost încă identificat.

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry