Si-a vazut moartea cu ochii la 37 de ani

Si-a vazut moartea cu ochii la 37 de ani

 

 

La data de 9 mai, in jurul orei 20:40, politistii braileni au fost sesizati de catre un barbat, prin apel 112, cu privire la faptul ca fratele sau, in varsta de 37 ani, din orasul Insuratei, a fost injunghiat cu un cutit de catre un localnic de 35 de ani.

Acesta a fost transportat la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale, ramanand internat.

In aceeasi zi, politistii braileni l-au retinut pe un barbat, in varsta de 35 de ani, din Braila, banuit de comiterea infractiunii de tentativa la omor.

In urma cercetarilor efectuate de politistii din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale si cei ai Politiei Orasului Insuratei, sub directa coordonare a procurorului din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Braila, au stabilit ca fapta a avut loc pe fondul unui conflict mai vechi, care, in ziua de 9 mai, ar fi escaladat, cand cei doi s-ar fi intalnit, pe raza orasului Insuratei, ocazie cu care banuitul ar fi comis fapta.

In cursul zilei de 9 mai, barbatul a fost retinut pe baza de ordonanta, pentru 24 de ore, iar ieri, a fost prezentat instantei de judecata, care a luat fata de acesta masura arestarii preventive pentru o perioada de 30 de zile.

In cauza a fost intocmit dosar penal si se continua cerecetarile sub aspectul savarsirii infractiuniii de tentativa la infractiunea de omor.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry