Soțul brăilencei care a murit după patru intervenții chirurgicale, în Turcia, a vorbit despre tragedie: ”Mi-a zis să chem salvarea, după 10 minute, a murit!”

Brăileanca Raluca Ciupitu, în vârstă de 35 de ani, a fost supusă, în urmă cu un an, mai exact în februarie 2023, la patru intervenții chirurgicale, într-o clinică din Turcia, care au costat-o 8.000 de euro. Recent, soțul femeii a făcut pentru publicația Gândul mai multe declarații publice legate de moartea Ralucăi.

Petrea Ciupitu afirmă că tânăra a fost supusă intervențiilor fără ca medicii să efectueze toate analizele necesare în prealabil.

Este vorba despre operații de rinoplastie, lifting brazilian, implant mamar și abdominoplastie.

“I-au făcut doar analize de sânge și i-au zis «Mâine vă operăm». A doua zi, ne-au sunat și ne-au spus că amână operația pentru miercuri, 15 februarie, pentru că aveau altă pacientă. Miercuri am mers cu soția mea să se opereze”, a declarat soțul femeii pentru Gândul.

Medicul l-ar fi informat că intervențiile ar dura aproximativ 4-5 ore, însă, în cele din urmă, Raluca a fost scoasă din sala de operații după 9 ore.

A doua zi, deși femeia se simțea rău, medicul ar fi externat-o: “El i-a desfăcut pansamentul de la burtă, s-a uitat și apoi mi-a spus că pot să o iau acasă și să venim peste o săptămână la control. Avea 10 drene pe ea și le-am spus cum să o iau așa, că eu nu știu să schimb astea și mi-au arătat ei cum să fac.”

“Am plecat cu ea din salon, iar pe holul spitalului i s-a făcut rău, a căzut și s-a făcut neagră. Au venit asistentele, i-au făcut ceva, cică făcuse o cădere de calciu. Și-a revenit un pic, dar mă gândeam ce fac dacă pățesc la fel cu ea la hotel. Am dus-o la hotel cu mașina mea, nu cu ambulanța. Pe drum, s-a plâns încontinuu că îi este rău, dar i-am zis «Lasă că te pui în pat și îți revii!». Când am ajuns la lift, în hotel, era o canapea și mi-a zis să chem salvarea, că ea moare. După 10 minute, a murit”, a mai relatat soțul.

Bărbatul chiar a fost reținut de polițiștii turci, însă apoi a fost eliberat, clarificându-se situația.

Medicul și clinica din Turcia, contactați de Gândul, au refuzat să facă declarații pe acest subiect.

“Mi-au spus că era drogată la operație și de asta a murit. Cică am drogat-o eu în salon, să nu o doară. Păi dacă era așa, de ce au operat-o? Eu am luat legătura cu doi avocați turci. Autopsia a durat nouă luni. Avocații au așteptat autopsia să vadă cauza morții. I-au făcut la medicină legală test de droguri și de două ori a ieșit negativ, iar a treia oară au ieșit niște urme de cocaină. Dacă era să fie drogată, de ce nu au ieșit aceste urme și la primele două teste? Eu tot ce vreau este să nu se mai ducă lumea acolo”, a subliniat Petre Ciupitu pentru sursa citată.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry