SURSE: Boboc negociază la București funcția de președinte al PNL! Se pare că doar liberalii pot promova două eșecuri electorale, la rând!

Știți ce vă trebuie ca să ajungeți președinte la PNL Brăila? Să pierdeți în fața PSD-ului de două ori, la rând! Se pare că asta este rețeta pe care se bazează Cătălin Boboc atunci când merge, de mână cu Cortez, pentru a negocia excluderea lui Dănăilă și a lui Tabarac.

Mâine, liberalii se vor întâlni la București în BPN, iar Boboc va merge acolo cu un singur scop: acela de a prelua organizația județeană de la Brăila, pentru că nu-i așa, când pierzi 6 comune ești eligibil pentru a cere să duci mai departe steagul liberal, chiar și în Parlamentul României.

Dar, Boboc nu vrea doar președinția PNL-ului ci și primul loc la Camera Deputaților – pe bună dreptate, este cel mai cunoscut liberal din Brăila după ce a fost bătut bine la scor și de Dragomir, dar și de Chiriac.

Surpriza mare va fi la Organizația Municipală unde, tot Boboc îl vrea pe Lucian Căprariu alături. Dezastrul tandemului electoral cu Brăila Nouă va fi generatorul politicii propuse de liberali pe următorii patru ani.

După toate gafele produse de Căprariu în această campanie în care l-a criticat pe Cibu, i-a îndemnat pe brăileni să voteze Brăila Nouă și nu Alianța, Boboc crede în continuare în puterile lui Căprariu, alea demonstrate la vot de 2,62%. Dacă îl întrebi pe candidat sigur că o să spună că a luat peste 17%, dar cele 15 procente care fac diferența sunt voturile liberalilor, care nu aveau o alternativă.

În felul acesta, peste patru ani, Marian Dragomir va câștiga Primăria municipiului Brăila cu 80%, iar PNL Brăila, va fi probabil doar o amintire tristă!

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry