Tânăra, care l-a demascat pe primarul comunei Gropeni, rupe tăcerea: ”Am intrat în jocul lui sperând să rezolv o situație greu de rezolvat. Angajează contra… se subînțelege din toate conversațiile”

Primarul comunei Gropeni, Stan Malinche, spune că imaginile apărute în Jurnalul de Brăila sunt trucate. Malinche nu recunoaște conversația pe care a avut-o cu tânăra pe care ar fi vrut să o angajeze la Primărie.

”Am postat o poză pe Facebook, cu mine. La scurt timp am primit mesaj de la domnul primar, făcându-mi complimente. Eu știam povestea lui, știam ce fel angajează el, știam de el din auzite, nu l-am cunoscut față în față. La început am crezut ca e un compliment și atât dar discuțiile au degenerat în ceea ce privește vocabularul lui față de mine, gesturile. Am intrat în jocul lui sperând să rezolv o situație greu de rezolvat.

Mă angajează contra… se subînțelege din toate conversațiile”, a declarat tânăra.

Întrebată dacă i s-au cerut favoruri sexuale în schimbul locului la Primărie, tânăra a confirmat susținând că se subînțelege lucrul ăsta din clipurile video, dar și din fotografiile cu conversațiile celor doi:

”Dânsul, din câte am înțeles, așa a făcut din totdeauna, în Primărie are loc doar cine oferă sex pentru un loc de muncă. De aceea au fost date afară și unele din angajatele vechi, deoarece nu toată lumea face lucrul ăsta cu orice preț”.

Tânăra spune că nu are nevoie de un loc de muncă, ci doar a vrut să-l expună pe primarul Stan Malinche, astfel încât, alte fete care s-ar putea afla în poziția ei să nu-i pice în plasă.

Reamintim că Jurnalul de Brăila a intrat în posesia unor imagini incredibile care îl arată pe primarul comunei Gropeni, dezbrăcat, în camera de hotel, în seara Congresului PNL.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry