Trafic restrictionat pe Calea Calarasilor! Dragomir a declarat razboi plombarilor: “Vom merge pe covor asfaltic!”

Trafic restrictionat pe Calea Calarasilor! Dragomir a declarat razboi plombarilor: “Vom merge pe covor asfaltic!”

 

 

Primarul Marian Dragomir a recunoscut, in cadrul unei conferinte de presa, faptul ca plombarea gropilor nu este o solutie pe termen lung. Edilul a dispus ca reabilitarile strazilor din municipiu sa fie realizate prin covor asfaltic, prin aceasta metoda grija gropilor sa ii ocoleasca pentru cativa ani.

In ceea ce priveste Calea Calarasilor, traficul va fi inchis pentru o perioada scurta de timp, astfel incat lucrarea sa fie finalizata pana la jumatatea lunii august, cand Braila va fi in plina sarbatoare.

“Saptamana viitoare vom termina de asfaltat toate trotuarele pe Calea Calarasilor si sper ca toti brailenii sa inteleaga ca va fi necesar sa inchidem traficul, pe o perioada scurta de timp, pentru a turna covor asfaltic. Vom termina de asfaltat si strada Rosiori si vom intra tot cu covor asfaltic pe foarte multe strazi din municipiul Braila. Nu cred ca mai este cazul sa plombam si anul viitor sa venim sa punem o plomba langa cea de anul acesta. Atunci, decizia pe care am luat-o este cea a covoarelor asfaltice, care reprezinta o reala reabilitare a strazilor respective. Cu siguranta, ani de zile nu vom mai intra sa reabilitam zona de covor asfaltic.(…) Divizia Primariei Municipiului Braila va interveni pe tot ceea ce inseamna accidente ale strazii, surpari, care nu sunt de la CUP Dunarea, reabilitari de parcari existente, cu aleile de intrare in bloc. Iar daca vreo data vom mai avea contestatii la orice licitatie, pe perioada contestatiilor, echipa primariei va interveni la toate raparatiile stradale”, a declarat primarul Marian Dragomir.

 

 

In perioada urmatoare se vor desfasura lucrari de asfaltare pe strazile Tineretului, Ghioceilor, Anton Pann si Soseaua Nationala Veche.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry