Chiriac, despre locuintele medicilor: “Mi-as dori ca in momentul in care il preia medicul, sa fie curat ca la mine acasa”

Chiriac, despre locuintele medicilor: “Mi-as dori ca in momentul in care il preia medicul, sa fie curat ca la mine acasa”

 

 

Chiar daca cele 31 de apartamente destinate medicilor sunt finalizate, ramane in continuare o singura problema: nu sunt nici la ora actuala racordate la reteaua de gaze. Din cauza faptului ca ANL si-a asumat in acest proiect racordarea, Consiliul Judetean nu poate interveni, chiar daca suma este modica.

“La un moment dat, eu imi asumasem sa facem aceasta mica lucrare, pentru ca le-am spus si celor de la ANL, pana la urma este corect si normal, ca nu voi prelua aceste apartamente decat in momentul cand voi merge eu personal sau comisia respectiva si aceste apartamente sa fie functionale cu tot ce inseamna utilitati. In momentul de fata nu exista gaz. Am fost zilele trecute acolo, m-am uitat pe geam. Nu sunt deloc multumit de modul in care a facut curatenie firma constructoare in aceste apartamente. Adica mi-as dori ca in momentul in care il preia medicul, sa fie curat ca la mine acasa. El doar sa vina cu mobila, sa vina cu hainutele, sa se poata muta in conditii civilizate, nu sa mai faca smotru inca o saptamana dupa constructor”, a declarat presedintele Consiliului Judetean Braila.

 

 

Locuintele ANL amenajate intr-unul din fostele camine ale Grupului Scolar Industrial “C.D. Nenitescu”, cuprind 31 de apartamente cu 1 si 2 camere. In acest mod CJ Braila incearca sa atraga medicii, avand in vedere deficitul de personal prezent in spital.

“Am vorbit cu cei de la ANL, ca v-am spus ca imi asumasem eu, ca si presedinte, sa facem aceasta teava de gaze, dar am vorbit si cu cei de la Curtea de Conturi: nu putem, ca e deturnare de fonduri. Lucrarea trebuie sa o faca ANL-ul. Si am vorbit si cu directorul ANL si a zis ca încearca sa gaseasca o solutie pentru aceasta mica lucrare care, din expertiza noastra, costa undeva pana in 15.000 lei. Sa poata sa traga teava de gaze, astfel incat sa putem prelua in conditii optime aceste apartamente”, a declarat Iulian Chiriac.

 

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry