Un bărbat de 40 de ani a sfârșit astăzi! Teribilismul șoferilor de maxi-taxi face victime!

Un bărbat de 40 de ani a sfârșit astăzi! Teribilismul șoferilor de maxi-taxi face victime!

 

 

În această dimineață, în jurul orei 6.45, un gălăţean aflat la volanul unui microbuz care se deplasa pe șoseaua dig Galați – Brăila, dinspre Galați spre Brăila, a intrat într-o depăşire și nu s-a mai putut replia la timp, intrând în plin într-un Logan care circula din sens opus.

Şoferul unui autoturim 8+1, în timp ce se deplasa dinspre Galaţi către Brăila, pe DN 22 B, a intrat în depăşirea unui autoturism, moment în care pe contrasens venea un alt vehicul, un Logan. A intrat în coliziune frontală cu acesta şi a acroşat şi autoturismul pe care îl depăşea. În urma impactului a rezultat decesul şoferului Loganului, în vârstă de 40 de ani, din Brăila, care se afla singur în autoturism, şi vătămarea corporală a singurului pasager din microbuz”, a precizat Laura Belciugan, purtător de cuvânt al IPJ Brăila.

La fața locului a sosit un echipaj de descarcerare pentru a-l scoate dintre fiarele contorsionate pe șoferul Logan-ului. Bărbatul a fost resuscitat zeci de minute, însă toate eforturile medicilor au fost în zadar. Bărbatul era din Brăila și avea 40 de ani.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry