Un nou suspect, cu rol important în evenimentele din 15 septembrie, a fost lăsat să plece acasă

Un nou suspect, cu rol important în evenimentele din 15 septembrie, a fost lăsat să plece acasă

 

 

Focşăneanul Vasile Tătaru a fost reţinut miercuri, pentru 24 de ore, de procurorii de la Tibunalul Brăila, după ce inițial a fost chemat să dea explicaţii în dosarul interlopului Daniel Gabriel Husein, zis Dasaev care se află în arest pentru că ar fi înjunghiat, în noaptea de 15 spre 16 septembrie 2018, pe baschetbaliștii Joseph McClain și Darrell Bowie, care urmau să evolueze pentru Cuza Sport Brăila în Liga Națională.

Procurorii spun că Vasile Tătaru l-a găzduit în locuinţa sa pe Dasaev, în duminica de după atacul din club. Tot Vasile Tătaru este cel care l-a adus cu maşina la Brăila pe Dasaev, pe 17 septembrie, când s-a predat.

Azi, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile față de Vasile Tătaru, bărbatul reținut ieri pentru 24 de ore sub acuzația de favorizare a infractorului.

Vasile Tătaru, fost preşedinte al echipei de fotbal „Unirea” Focşani şi fost administrator al Hotelului „Căprioara” din Crângul Petreşti, s-a mai aflat în atenţia procurorilor, în 2014, când  fost prins de jandarmi în timp ce încerca să plaseze pentru comercializare mai multe pachete de ţigări netimbrate, din portbagajul unui autoturism, unei femei de etnie rromă.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry