”Unde taie ei, punem noi!” – Consiliul Județean a acordat Primăriei Brăila 1,5 milioane de lei, pentru continuarea investițiilor!

Primăria Brăila a demonstrat că se poate descurca și fără banii de la rectificarea bugetară, după ce Orban a declarat că instituția prefectului nu a trimis nicio solicitare la București din partea municipiului.

Primarul Marian Dragomir a demonstrat cu acte doveditoare că cererea a fost trimisă către instituția prefectului. La rândul ei, Prefectura Brăila întârzie să răspundă la întrebările jurnaliștilor cu privire la această solicitare și forma în care ea a fost înaintată Guvernului.

Cum poți să te mândrești cu faptul că tu te-ai dus și ai negociat 0 lei pentru municipiul Brăila, iar comunelor PNL le-ai dat mai mulți bani decât comunelor PSD, și să vii să spui că ești mândru de lucrurile pe care le-ai făcut”, a declarat președintele CJ, Iulian Chiriac, declarație la care, europarlamentarul Mihai Tudose a adăugat:”Ei sunt mândri! În nemernicia lor, sunt mândri că le-a ieșit chestia asta!”

Eu am înțeles și înțeleg că ținta sunt eu și domnul primar, suntem candidați la municipiul Brăila, la Consiliul Județean. Dar ce au cu brăilenii? De ce să sufere toți brăilenii pentru o tâmpenie pe care au făcut-o ei”, a declarat președintele Consiliului Județean, Iulian Chiriac.

Ce s-a întâmplat cu solicitarea înregistrată la Prefectură în data de 27.08.2020, se pare că nimeni nu știe, așa cum, nici până la acest moment, nimeni nu știe cine a tăiat fondurile municipiului și județului Brăila.

Am demonstrat mai devreme că am trimis documentele în termen. Am întrebat atunci ce au cu brăilenii pentru că am înțeles că au ceva cu noi. Asta am înțeles, nu am înțeles ce au cu brăilenii. Și am mai spus atunci, la conferința de presă de data trecută, un lucru, pe care acum îl punem în practică: unde taie ei, punem noi. Acum semnez convocarea ședinței pentru Consiliul Local în data de 29 septembrie, pentru a compensa tăierile de la Guvern cu sume pe care Consiliul Județean Brăila le acordă Primăriei Municipiului Brăila pentru o lucrare de investiții”, a declarat primarul Marian Dragomir.

Astfel, Consiliul Județean, printr-un proiect de asociere cu Primăria Municipiului Brăila va acorda suma de 1,5 milioane de lei, bani care trebuiau să vină de la Guvern, prin rectificare bugetară, pentru investiții.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry