UPU lasă de dorit! Investițiile întârzie să apară!

UPU lasă de dorit! Investițiile întârzie să apară!

 

 

Până la investiții însă, oricine trece pragul UPU rămâne crunt dezamăgit de condițiile de acolo. De la scaune rupte, la lipsa paturilor și neputința cadrelor medicale de a face față tuturor pacienților, în condițiile în care jumătate din cei care ajung la UPU sunt persoane recalcitrante, aflate în stare de ebrietate.

O altă problemă semnalată de cititori este lipsa unui medic oftalmolog la UPU. Practic, dacă se întâmplă să aveți o urgență, să orbiți peste noapte, veți fi nevoit să mergeți în ambulatoriu ori la cabinete oftalmologice private.

Lipsuri se înregistrează și la capitolul personal. Surse din cadrul spitalului au precizat faptul că sunt secții care funcționează cu doar 3 infirmiere. Asta ar însemna o infirmieră pe tură, la întreaga secție.

Anul trecut, președintele Consiliului Județean, Iulian Chiriac, promitea mai multă transparență. Șeful CJ a spus că va discuta cu managerul spitalului, astfel încât, o dată pe lună, să se organizeze o conferință de presă. Din păcate, pe Delia Râșnoveanu o vedem și mai rar, iar atunci ridică neputincioasă din umeri, la întrebările consilierilor județeni. Cât despre conferințele de presă organizate de spital, le putem compara cu cele organizate de PSD în 2018… puține spre deloc!

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry