VIDEO: A pus pe jar poliția și pompierii! Un tânăr, cocoțat pe stâlp, a amenințat că se aruncă

A pus pe jar poliția și pompierii! Un tânăr, cocoțat pe stâlp, a amenințat că se aruncă

 

 

Un bărbat în vârstă de 32 de ani, om ”al străzii” s-a urcat pe un stâlp în apropiere de Piața Mare. Tânărul se pare că era supărat pentru că concubina l-a părăsit.

Strada Grivița a fost blocată, iar traficul restricționat pe tronsonul dintre str. Diana și Republicii. La fața locului s-au deplasat echipaje de polițiști, cu negociatori, jandarmi, pompieri dar și un echipaj SMURD. Lucrătorii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență au venit cu autoscara mecanică.

În urma discuțiilor cu negociatorii, aceștia au aflat că numele tânărului este Cristi Boțu, el aflându-se la a treia tentativă de suicid, fiind un ”client” fidel al stâlpilor din Brăila.

Negociatorul, împreună cu lucrători din cadrul ISU Brăila s-au apropiat de Cristi, la cerința tânărului și i-au înmânat un pachet cu țigări și o sticlă cu apă. Ultima cerință a tânărului a fost să-l vadă pe un anume Costel, prieten de-al lui.

După aproximativ o oră de negocieri, la fața locului a apărut și Costel, într-o stare avansată de ebrietate, care l-a convins pe Cristi să se dea jos.

Tânărul a fost preluat de echipajul SMURD și cel mai probabil va fi internat pentru a urma un tratament de specialitate.

 

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry