Copy/paste la proiecte! Consilierii atacă și primarul înscrie!

Copy/paste la proiecte! Consilierii atacă și primarul înscrie!

 

 

Nu e un meci de fotbal, ci ședința Consiliului Local Municipal. Încercând să-i atragă atenția primarului asupa unui proiect, în care consilierul Bogdan Botea consideră că primele 120 de pagini sunt copiate, PND-istul a căzut în propria plasă.

Primarul Marian Dragomir i-a amintit lui Botea faptul că a depus un proiect în care se face referire la piste de biciclete în Bistrița.

Dumneavoastră sunteți ultima persoană care puteți să vorbiți despre copy/paste, pentru că, nici acum nu știm ce să facem cu un proiect al dumneavoastră depus la Primăria Municipiului Brăila, pentru a intra pe ordinea de zi a acestui Consiliu Local, prin care ne solicitați, ca în municipiul Brăila, să fie piste pentru biciclete, pe malul râului Bistrița. Domnule consilier, este un proiect semnat de dumneavoastră. Este un copy/paste făcut de dumneavoastră”, a atras atenția primarul, Marian Dragomir.

În apărarea sa, Bogdan Botea nu a putut să aducă și argumente, răspunsul său fiind că ”este o eroare”.

Am solicitat Primăriei Municipiului Brăila documentul în cauză, iar declarațiile complete sunt prezentate în materialul video.

 

 

{os-gal-31}

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry