VIDEO! Tineri drogați, în scara unui bloc din Vidin! Fata pare a fi minoră! Ambii erau în stare de inconștiență!

Cei doi adolescenți au fost surprinși de un locatar al unui bloc de pe strada Industriei, din cartierul Vidin. Martorii au sunat imediat la 112 și au cerut ajutor. Fata părea să fie în stare gravă, pentru că nu avea nicio reacție!

După ce și-a revenit, băiatul a reușit să o trezească și pe partenera lui și au plecat speriați de faptul că a fost chemată Poliția.  Din declarațiile martorilor, cei doi erau încă sub efectul drogurilor când au părăsit scara blocului.

“Stăteau nemișcați pur și simplu. Nu răspundeau! Era un miros înțepător pe casa scării. Au stat minute bune așa. Am sunat la 112, au ieșit mai mulți vecini și, la un moment dat, băiatul s-a ridicat, a tras de fată și au plecat. Mergeau legănat. Băiatul zicea că de ce chemăm Poliția. Au plecat până să vină polițiștii și ambulanța”, a precizat cititorul care ne-a trimis filmarea.

Pe filmare se vede cum tinerii nu aveau nicio reacție când locatarul a trecut de două ori pe lângă ei, după ce a sunat la 112. Fata părea să fie mult mai afectată de substanțele pe care le consumase.

După plecarea tinerilor se pare că a ajuns și un echipaj de poliție care a preluat resturile de substanțe, rămase în scara blocului, pentru a stabili ce au fumat tinerii.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry