VIDEO: Vizita pe santierele in lucru

VIDEO: Vizita pe santierele in lucru

Primarul a mutat conferinta de presa in strada, pentru a aduce la cunostinta realizarile din infrastructura

 

Pe cat de neobisnuita, pe atat de interesanta a fost conferinta de presa sustinuta de primarul Marian Dragomir. Acesta a pus la dispozitia jurnalistilor un autobuz, cu care au vizitat toate zonele din Braila, in care se lucreaza la infrastructura, pentru a vedea stadiul in care se desfasoara acestea, la fata locului.

Prima oprire a fost pe soseaua de centura, unde s-a turnat deja asfalt pe prima portiune, intre sensul giratoriu si linia de tramvai. Cealalta bucata de drum, din dreptul Gradinii Zoologice si pana la soseaua Buzaului, urmeaza sa fie asfaltata, in cea de-a doua jumatate a anului curent.

 

A urmat o vizita in zona de blocuri a cartierului Viziru. Aici utilajele lucreaza pentru amenajarea parcarilor, unde candva erau spatii verzi neamenajate, transformate in focare de infectie. Locuitorii din aceasta zona s-au declarat foarte incantati de initiativa primarului.

“Stiti ce era aici? Erau serpi, sobolani. Tot ce vrei! Acum arata altfel si avem si loc de parcare. Ne mai trebuie totusi un stalp de iluminat si poate va ganditi, domnule primar si la refacerea aleilor pietonale”, a declarat un locatar.

 

Primarul intentioneaza ca in zonele insalubre dintre blocuri sa se amenajeze atat parcari, cat si spatii de joaca moderne, pentru copii. Tot aici, au fost amenajate si spatii speciale pentru colectarea selectiva a deseurilor.

 

Vizita a continuat in carierul Hipodrom, in zona din spatele policlinicii, unde a fost amenajata o parcare suficient de mare, astfel incat pacientii sa nu fie nevoiti sa parcheze in alte locuri. In momentul de fata, primarul a marturisit ca parcarea nu este gata, lucratorii fiind prezenti la datorie, pentru a turna stratul de uzura.

 

Apel catre braileni!

In final ne-am oprit in cartierul Chercea, unde are loc cea mai mare lucrare de infrastructura la acest moment, din Municipiul Braila. Primarul a tinut sa faca apel catre cetatenii care locuisec in zonele neasfaltate, astfel incat acestia sa urgenteze procedura de bransare la utilitati. Odata incepute lucrarile la asfaltare, locuitorii nu vor mai avea posibilitatea sa razgandeasca.

 

“Pana in momentul de fata nu au fost probleme in Chercea, cetatenii au fost intelegatori si au eliminat de pe domeniul public pomii, deoarece urmeaza la final, dupa ce vom avea asfalt si trotuare noi pe aceste strazi, sa venim noi Primaria Municipiului Braila, sa plantam si pomi din specii ornamentale. Ritmul este unul de care suntem multumiti pana in momentul de fata”, a declarat primarul Marian Dragomir.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry