Viitor candidat la alegerile locale, din partea PNL, bătut de soție! Bărbatul a mai fost CONDAMNAT pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată!

Mocanu Gabriel Grigore, fost candidat din partea Partidului ProRomânia la funcția de primar al orașului Făurei, a cerut ordin de protecție împotriva soției sale, care l-ar fi bătut. Cearta se pare că a fost alimentată pe fondul consumului de băuturi alcoolice.

Surse din PNL spun că Mocanu urma să fie propunerea oficială a lor, în 2024, pentru a candida la alegerile locale, pentru funcția de primar al orașului Făurei.

Pe data de 13 octombrie bărbatul ar fi sunat la 112 pentru a solicita ajutorul organelor pentru aplanarea unui conflict în familie. În fapt, se pare că soția acestuia i-ar fi aplicat mai multe lovituri, în urma cărora Mocanu s-a ales cu leziuni. După acest incident, bărbatul a cerut ordin de protecție.

Admite cererea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Făurei în contradictoriu cu intimata M.A. Obligă intimata ca, pe o durată de 3 luni de la emiterea prezentului ordin de protecţie, să păstreze o distanţă de minim 50 de metri faţă de victima M.G.G. Atrage atenţia intimatei că încălcarea măsurilor dispuse prin prezentul ordin de protecţie constituie infracţiune. Prezenta hotărâre se va comunica de îndată structurii Poliţiei Române în a cărei competenţă teritorială îşi au domiciliul victima M.G.G. și intimata M.A. precum şi Direcţiei pentru Evidenţa Persoanelor şi Administrarea Bazelor de Date. Cu drept de apel în termen de 3 zile de la pronunţare pentru părţile prezente şi de la comunicare pentru părţile lipsă. Apelul se depune la Judecătoria Făurei. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei, azi, 15.10.2021”, se arată în decizia Judecătoriei Făurei.

Mocanu Gabriel Grigore a fost condamnat în 2018 pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry