Cartofi la cuptor cu parmezan și usturoi. Cea mai bună rețetă!

Vrei o rețetă rapidă și delicioasă? Poți încerca acești cartofi gustoși la cuptor!

Ingrediente:

  • 900 g cartofi albi, tăiaţi în două sau în patru;
  • 3 linguri ulei de măsline;
  • 1 lingură ierburi aromatice tocate (rozmarin şi cimbru);
  • 1 linguriţă sare grunjoasă;
  • 1 linguriţă usturoi pudră;
  • 35 g parmezan ras.

Cum se prepară:

Preîncălzeşti cuptorul la foc potrivit. Combini într-un bol mic ierburile aromatice, sarea, usturoiul şi parmezanul, apoi dai deoparte amestecul. Aşezi cartofii tăiaţi într-un bol mare şi îi stropeşti cu ulei de măsline. Îi amesteci bine, ca să se acopere. Presari amestecul de condimente şi mai amesteci o dată cartofii, ca să fie complet acoperiţi. Îi aşezi într-o tavă de copt nu foarte adâncă, iar dacă ţi-au mai rămas condimente în bolul mic, le pui acum. Dai tava la cuptor 20-30 de minute, în funcţie de cât de mari sunt cartofii, până când aceştia se înmoaie. Serveşti imediat cei mai buni cartofi la cuptor, ca garniture, conform DC News.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Prezentare generală a confidențialității

Acest site folosește cookie-uri pentru a-ți putea oferi cea mai bună experiență în utilizare. Informațiile cookie sunt stocate în navigatorul tău și au rolul de a te recunoaște când te întorci pe site-ul nostru și de a ajuta echipa noastră să înțeleagă care sunt secțiunile site-ului pe care le găsești mai interesante și mai utile.