Cartofi la cuptor cu parmezan și usturoi. Cea mai bună rețetă!

Vrei o rețetă rapidă și delicioasă? Poți încerca acești cartofi gustoși la cuptor!

Ingrediente:

  • 900 g cartofi albi, tăiaţi în două sau în patru;
  • 3 linguri ulei de măsline;
  • 1 lingură ierburi aromatice tocate (rozmarin şi cimbru);
  • 1 linguriţă sare grunjoasă;
  • 1 linguriţă usturoi pudră;
  • 35 g parmezan ras.

Cum se prepară:

Preîncălzeşti cuptorul la foc potrivit. Combini într-un bol mic ierburile aromatice, sarea, usturoiul şi parmezanul, apoi dai deoparte amestecul. Aşezi cartofii tăiaţi într-un bol mare şi îi stropeşti cu ulei de măsline. Îi amesteci bine, ca să se acopere. Presari amestecul de condimente şi mai amesteci o dată cartofii, ca să fie complet acoperiţi. Îi aşezi într-o tavă de copt nu foarte adâncă, iar dacă ţi-au mai rămas condimente în bolul mic, le pui acum. Dai tava la cuptor 20-30 de minute, în funcţie de cât de mari sunt cartofii, până când aceştia se înmoaie. Serveşti imediat cei mai buni cartofi la cuptor, ca garniture, conform DC News.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry