Consiliul Județean a luat o piatră de pe inima deputatului Popa! S-a semnat contractul pentru reabilitarea drumului județean 203R!

Pe DJ 203R Ulmu – Cireșu – Batogu – Lișcoteanca – Drogu sunt porțiuni pe care se circulă cu foarte mare dificultate, lucru semnalat atât de liberali, cât și de președintele lor, deputatul Alexandru Popa, care a realizat mai multe clipuri video în care prezenta starea drumului.

Da, există proiectul, dar realizarea lui pe fonduri europene este deocamdată doar o dorință, un vis frumos al domnului Chiriac, nu este o certitudine”, spunea deputatul Popa, în încercarea de a-și face campanie electorală.

Campania a trecut, Popa a pierdut alegerile, iar drumul se face! Mult zgomot pentru nimic!

Proiectul vizează lucrări pentru modernizarea sistemului rutier, reparații la podurile și podețele existente, execuția podurilor/podețelor noi, șanțuri și rigole pentru colectarea apei pluviale, amenajări trotuare laterale, lucrări pentru siguranța și semnalizarea rutieră, amenajare stații de autobuz și stații de încărcare mașini electrice în Ulmu, Cireșu și Lișcoteanca.

Valoarea proiectului este de aproximativ 40 de milioane de euro, bani proveniți din fonduri europene prin Programul Regional SUD-EST 2021-2027.

Termenul maxim pentru execuția lucrărilor este de 36 de luni.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry