Membrii organizației AUR Brăila sunt alături de sinistrații din Galați! George Simion a mers personal și a pus mâna pe lopată!

Membrii organizației AUR Brăila sunt alături de sinistrații din Galați! George Simion a mers personal și a pus mâna pe lopată!

Președintele Partidului AUR – George SIMION a cerut implicare în acțiunea de ajutorarea a sinistraților din Pechea, județul Galați.

Coordonatul filialei AUR Brăila – Florin Eugen CÎRLIGEA și colaboratorii săi au răspuns PREZENT apelului domnului Președinte AUR: ”Am făcut ceea ce trebuia să facem! Să reconstruim România prin muncă, prin dăruire, prin sacrificiu!”.

AUR suspendă activitățile de campanie și este prezent cu toată conducerea la lucrări de reconstrucție a caselor stricate de inundații

Încă de duminică seară a ajuns în comuna Pechea din județul Galați convoiul de ajutoare format din 10 tiruri încărcate cu materiale de construcții, 20 de camioane cu materiale de igienă și de strictă necesitate și aproximativ 300 de oameni gata să muncească.

Florin Cîrligea, președintele AUR Brăila, a fost alături de sinistrați încă din primele momente, după producerea dezastrului. În prima zi, Florin Cîrligea a mers la sinistrați cu două tone de apă. Au urmat ajutoare din partea Organizației AUR Brăila, dar și oameni care să ajute la munca fizică în gospodăriile afectate.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry