PSD se va consulta cu sindicatele și patronatele reprezentative, din toate sectoarele economice, în vederea elaborării programului de guvernare

Deputatul PSD Nicu Niță a transmis că săptămâna viitoare vor avea loc o serie de consultări cu sindicate și patronate reprezentative din toate sectoarele economice, în vederea elaborării programului de guvernare pe care PSD îl va prezenta la alegerile parlamentare.

”Partidul Social Democrat va organiza, în cursul săptămânii viitoare, o serie de consultări cu sindicate şi cu patronate reprezentative din toate sectoarele economice. Consultările vor începe luni, de la ora 10.00, la sediul central al PSD. Discuţiile vor fi coordonate de prim-vicepreşedintele Sorin Grindeanu şi de preşedintele Consiliului Naţional, Mihai Tudose”, a transmis deputatul PSD.

Social-democrații susțin că își vor structura programele și politicile publice pe baza unor principii, precum dezvoltarea economiei prin investiții, creșterea veniturilor românilor, cu accent pe salariații cu venituri mici și medii, protejarea puterii de cumpărare și protejarea pensionarilor și a familiilor cu mai mulți copii.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry