Candidatul PNL care cere votul brăilenilor pentru ”niște idei” privind comasarea și fondul rural! Mitescu: ”Cam atât îmi pun eu în slujba brăilenilor!”

Deși candidează pe un loc neeligibil(locul 2 la Camera Deputaților), notarul Marius Mitescu pare să fie scos la înaintare de către conducerea PNL Brăila, pentru a diminua din tensiunea care se va crea în jurul președintelui partidului, Alexandru Popa, cel care deschide lista la alegerile parlamentare.

O strategie foarte bună, ținând cont de faptul că Mitescu își îndeplinește cu succes această sarcină.

În prima conferință pe care PNL Brăila a avut-o în fața simpatizanților săi, Mitescu a reușit să se bâlbâie, să se încurce în declarații și, mai presus de toate, să ofere electoratului suficiente motive pentru a nu fi votat.

”Am, să zic, niște idei benefice în ceea ce privește fondul rural și comasarea, deci aici aș vrea să-mi pun eu amprenta în ceea ce privește activitatea parlamentară”, a decalat Mitescu. Întrebat ulterior la ce comasare se referă, acesta a precizat că este vorba despre comasarea terenurilor agricole. Mitescu a continuat prin a spune: ”cam atât îmi pun eu în slujba brăilenilor”.

Popa continuă aceeași strategie sinucigașă pe care a folosit-o și la alegerile locale, când și-a ”sacrificat” proprii colegi. Ceea ce refuză deputatul să înțeleagă este că alegerile parlamentare nu sunt uninominale, iar dacă unul dintre candidați reușește să piardă electorat, acel electorat este pierdut de către PNL, nu de Mitescu și cu atât mai puțin de Străchinescu.

Cu doar câțiva consilieri locali municipali și cu o conducere foarte slabă a Organizației Municipale, sunt șanse reale ca PNL să ia un scor și mai mic(dacă vă vine să credeți!) la alegerile parlamentare, în municipiul Brăila.


În iunie 2023, Jurnalul de Brăila vă prezenta un scurtmetraj care îl avea protagonist pe Marius Mitescu

În încercarea de a afla mai multe detalii despre încă liberalul care și-a permis să declare că Ciucă și Iohannis vor face ”bai de mulţime, şedinţe foto, declaraţii sforăitoare şi auto flatulări”, la inaugurarea podului peste Dunăre, am dat peste un clip video public, atașat chiar la contul de Facebook a lui Marius Mitescu, notar din Însurăței, care se vrea a fi speranța politicii liberale la Brăila.

După publicarea articolului, clipul video a fost șters de pe pagina de Facebook a notarului.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry