ATENȚIE ȘOFERI: S-a redeschis traficul pe strada Școlilor la Intersecția cu Bulevardul Independenței!

Începând cu data de 18.08.2022 a fost deschisa traficului intersecția Bulevardului Independenței cu Str. Școlilor ca urmare a finalizării lucrărilor de modernizare cu fonduri europene a liniei de tramvai din această intersecție

”Totodată s-a reluat circulația autovehiculelor pe Bulevardul Independenței pe tronsonul cuprins între Str. Școlilor si Str. Calea Călărașilor unde s-au turnat primele doua straturi de asfalt. Urmează turnarea celui de al treilea strat de asfalt și marcarea parcărilor.

În perioada 22.08.2022 – 15.11.2022 se va închide parțial traficul rutier în intersecția Bulevardului Independenței cu Str. 1 Decembrie 1918 în vederea executării lucrărilor de modernizare cu fonduri europene a liniei de tramvai în această intersecție”, a transmis primarul municipiului Brăila, Marian Dragomir.

Circulația va fi deviată pe Str. Plevnei și pe Str. Unirii. Rutele ocolitoare vor fi afișate prin grija executantului lucrării la loc vizibil.

Restricționarea temporara a  circulației în această intersecție a fost avizată de Inspectoratul de Poliție Județean Brăila prin Avizul nr. 392206/02.08.2022.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry