Autoritatile locale sunt deschise la discutii cu Dacia Unirea Braila

Autoritatile locale sunt deschise la discutii cu Dacia Unirea Braila

 

 

Presedintele Consiliului Judetean a atras atentia asupra faptului ca proiectul, prin care se finanteaza la momentul actual clubul de fotbal, putea fi modificat inainte ca acesta sa fie votat in Consiliul Judetean. Mai mult, reprezentantii clubului au avut parte de deschidere din partea comisiei care a validat regulamentul, in baza Legii 69, iar la acel moment acestia nu s-au gandit ca vor intampina probleme la plata salariilor.

“Exista un regulament care este facut conform Legii nr. 69. Sunt bani pe un proiect. Ei au cum sa plateasca o parte din salarii, nu scrie clar acolo ca toti banii s-ar duce pe salarii. Se respecta Legea 69 si acolo scrie ‘indemnizatie sau plata unor venituri’. Ii asteptam in continuare cu proiectul. In plus, primul proiect a fost in transparenta decizionala. Ei puteau sa vina cu imbunatatiri sau cu clarificari referitoare la Legea 69. Dupa ce s-a aprobat regulamentul vii si spui ca nu poti sa dai banii…” a declarat presedintele Consiliului Judetean.

De cealalta parte, primarul municipiului Braila ne-a asigurat ca are in vedere modernizarea Stadionului Municipal, insa in ceea ce priveste alocarea fondurilor catre cluburile sportive, atat administratia cat si clubul trebuie sa se supuna legislatiei in vigoare.

“Cei de la fotbal nu ar trebui sa se planga. Cei de la fotbal ar trebui sa multumeasca Primariei Municipiului Braila, care acorda finantare pentru sport. Modul in care banii se cheltuie se face conform legislatiei in vigoare. Legislatia are niste prevederi. Si dansii, la fel ca si cei de la handbal, basket sau volei, trebuie sa respecte acele prevederi. In ceea ce priveste Stadionul Municipal dorim sa ne asociem cu Consiliul Judetean pentru obtinerea unei finantari prin Compania Nationala de Investitii, exact ca si in cazul bazinului de inot”, a declarat primarul Marian Dragomir.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry