Limitele creierului uman si Alzheimer pe intelesul tuturor

Limitele creierului uman si Alzheimer pe intelesul tuturor

 

 

Biblioteca Judeteana “Panait Istrati” Braila si Franciza „Bella Italia” Romania va invita sambata, 30 iunie, ora 10.00, la Conferinta „Limitele creierului uman si Alzheimer pe intelesul tuturor”, sustinuta de prof. dr. Alexandru Vlad Ciurea, renumit medic neurochirurg. Evenimentul are loc la Sala de Lectura, et.1,  la sediul bibliotecii din Piata Poligon, nr.4.

Recunoasterea nationala si internationala a Prof. Dr. Alexandru Vlad Ciurea se datoreaza unei activitati indelungi, de peste 50 de ani, in neurochirurgie, cercetare si publicistica. Printre reusitele impresionante ale carierei sale se numara infiintarea departamentului de cercetare in neurostiinte al Spitalului Clinic “Bagdasar-Arseni” din Bucuresti, implicarea si coordonarea a 20 proiecte nationale si internationale de cercetare in perioada 2000- 2006 si publicarea de articole de neurochirurgie in mai multe publicatii de specialitate romanesti si internationale. In plus, este presedintele Societatii Romane de Neurochirurgie si membru fondator in mai multe organizatii de Neurochirurgie din Statele Unite ale Americii, Europa de Sud-Est sau Brazilia.

In prezent este Seful Departamentului Neurochirurgie si Director Stiintific la Spitalul „Sanador” din Bucuresti. A primit numeroase premii si distinctii, dintre care amintim: Premiul pentru „Inovatie in predarea medicinii” la Gala Healthcare; Diploma de Excelenta „Neurovasc” acordata de Congresul International de Chirurgie Cerebrovasculara, Mumbai, India; Ordinul National „Serviciu credincios”, in grad de Comandor (2000), acordat de Presedintele Romaniei; Premiul de Excelenta Medica Academica & British Journal pentru intreaga activitate. Are la activ peste 23.000 de operatii pe creier si este posesorul Brevetului de inventie pentru Drena Unitub (o inventie larg folosita pe plan mondial pentru tratarea hidrocefaliei) si a Certificatului de Inovatie inregistrat la OSIM privind Anatomia ascunsa din Opera lui Michelangelo.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry