Au aparut primele semne care anunta greva Braicar

Au aparut primele semne care anunta greva Braicar

 

 

Sindicalistii de la Braicar sunt dispusi sa continue demersurile pentru a obtine marirea de salariu. Inca de la orele diminetii, calatorii au fost intampinati in autobuze de flayere cu mesaje care sa le aduca la cunostinta brailenilor, faptul ca greva generala poate incepe in orice moment.

“La fel ca dumneavoastra, conducatorul acestui vehicul nu poate trai dintr-un salariu de nimic. Va rugam sa-i acceptati scuzele pentru o eventuala oprire a activitatii pe acest traseu”, se arata in notificarile pe care angajatii Braicar le-au distribuit in autobuze.

Initial sindicalistii au cazut de acord ca greva generala sa fie joi, 24 mai, insa brailenii se tem de faptul ca aceasta ar putea incepe oricand, dat fiind faptul ca soferii au inceput sa imparta aceste flayere.

 

 

“In ziar a scris ca e joi greva. Acum soferul ne-a atentionat ca poate sa inceapa oricand. Sa le dea domne’ salariile! Sunt si ei oameni, au familii. Noi platim biletul si vrem sa ne folosim de atubuze”, a reclamat braileanca Rada Eftimie.

Din declaratiile sindicalistilor, greva de avertisment va tine doua ore si este programata sa inceapa joi, in intervalul 05:00 si 07:00.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry