Chiriac atrage atenția asupra lucrărilor la pod: ”Orice zi de întârzere va fi plătită de statul român, adică de noi toți!”

Potrivit celor care supraveghează lucrările, totul se desfășoară potrivit planului în prezent și nu există niciun fel de problemă, astfel că etapa legată de realizarea pilonilor podului ar trebui să se încheie undeva la finele anului.

Este un obiectiv pe care ni l-am dorit de 40 de ani. Prin faptul că va fi un drum mai scurt, către portul Constanța, această zonă poate deveni foarte atractivă pentru viitorii investitori. Noi, la Consiliul Județean deja avem dicuții avansate cu ei pentru anumite investiții.

În ceea ce privește exproprierile, ar trebui urgentate. Sper ca CNAIR-ul, Guvernul, să dea mult mai multă importanță celui mai mare proiect de infrastructură din România. Eu mă uit în fiecare zi la știri și nu am auzit pe nimeni vorbind de pod. Doar noi, localnicii ne dăm toată silința ca lucrările la acest pod să fie într-un ritm alert.

Sperăm să se reia discuțiile pe partea de relocare a utilităților pentru că orice zi de întârzere va fi plătită de statul român, adică de noi toți”, a declarat președintele Consiliului Județean, Iulian Chiriac.  

Vizita jurnaliștilor la pod a fost făcută la o zi după ce fostul premier Mihai Tudose a vizitat șantierul și a stat de vorbă cu constructorii.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry