VIDEO: Au ridicat ancora! Se lucrează intens la primul părculeț de joacă, pentru copii, pe faleza Dunării!

Proiectul este finanțat de Uniunea Europeană, prin Programul pentru Pescuit şi Afaceri Maritime 2014-2020, Măsura 1.2. – Consolidarea şi diversificarea activităţilor în zona de pescuit şi acvacultură. Valoarea proiectului este de 1.263.995,11 lei, din care 83% reprezintă fonduri europene.

Câştigătoarea licitaţiei este firma Sport Play Systems din Turda, iar potrivit reprezentanţilor acesteia toate materialele folosite pentru spaţiile de joacă vor fi realizate cu material produs de “Lappset” din Finlanda.

Parcul va fi dotat cu o corabie de foarte mari dimensiuni pentru copii, pe mai multe etaje, două corăbii cu un singur etaj, spaţii de joacă cu tematică maritimă dotate cu cauciuc de tip tartan, spaţii de joacă cu tematică maritimă dotate cu cauciuc de tip tartan, aparate pentru fitness, echipamente de joaca, tobogane, tuburi, scări, plase şi jocuri, mese de tenis, sah şi table, bănci pentru odihna, alei, un corp sanitar modern și va fi îngrădit cu un gard colorat de mici dimensiuni.

Proiectul a fost realizat de Direcția de Cultură din cadrul Primăriei municipiului Brăila și se dorește a fi nou spațiu de agrement destinat brăilenilor și turiștilor de toate vârstele.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry