CJ investeste intr-un serviciu propriu care sa intervina in reabilitarile “usoare”

CJ investeste intr-un serviciu propriu care sa intervina in reabilitarile “usoare”

 

 

Dupa modelul Diviziei de Asfaltari pe care primarul Marian Dragomir a implementat-o la nivelul municipiului, Consiliul Judetean Braila a inceput deja investitiile in utilaje pentru Serviciul de Utilitate Publica, institutie care se afla in subordinea directa a lui Iulian Chiriac.

Serviuciul a fost conceput pentru a interveni in reabilitari usoare ale drumurilor judetene, cum ar fi plombarile sau refacerea marcajelor rutiere.

“La inceputul anului anuntam infiintarea Serviciului propriu de Utilitate Publica al Consiliului Judetean Braila. Necesitatea infiintarii acestuia a venit urmare nevoii de a interveni rapid pe drumurile judetene cu lucrari usoare de genul: cosit vegetatie, plombari sau marcaje rutiere. Astazi pot anunta ca s-a realizat achizitionarea primului utilaj al serviciului, un echipament multifunctional de intretinere si reparare a drumurilor marca MAN TGM 18.290 4×4 BB. Utilajul are urmatoarele dotari: macara hidraulica pliabila, placa frontala cu brat cosire – cap cosire, cap taiere crengi, lama zapada, freza de zapada, rezervor apa 6000 L cu instalatie stropit apa si capete de spalare indicatoare rutiere si sararita. Pretul echipamentului a fost de 1.225.700 lei, cu TVA. Achizitiile nu se opresc aici. Exista alocat un buget de 2 milioane lei pentru dotarea acestui serviciu”, a declarat presedintele Consiliului Judetean Braila, Iulian Chiriac.

Primul utilaj achizitionat, pe care Consiliul Judetean a cheltuit mai bine de jumatate din bugetul alocat, este multifunctional, putand fi utilizat chiar si pe perioada iernii, la deszapezire.

 

{os-gal-15}

 

 

 

Telekom.ro

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry