Consiliul Județean s-a asociat cu comuna Jirlău pentru modernizarea infrastructurii rutiere! Contribuția este de 300.000 lei!

Consiliul Județean a aprobat astăzi un proiect de asociere cu UAT Jirlău în vederea cofinanțării proiectului privind realizarea de rigole și benzi de încadrare, pe străzile care necesită modernizare.

Valoarea contribuției Consiliului Județean se ridică la suma de 300.000 lei cu TVA. Valoarea totală a proiectului este de 535.391,64 lei cu TVA, diferența fiind suportată din bugetul comunei Jirlău.

Pe lângă reabilitarea șanțurilor de pe strada Rm. Sărat, prin construirea rigolelor, proiectul prevede și realizarea benzilor de încadrare, pe tronsoane, între străzile Grădinarilor – Intrarea Viilor și Zorilor – Islazului, din comuna Jirlău.

”Consiliul Județean continuă să ajute UAT-urile din Brăila prin proiecte de cofinanțare. Fiecare primar al județului Brăila, indiferent de culoarea politică, este ca și mine în slujba brăilenilor. De fiecare dată, când am primit solicitări de la primari, am răspuns imediat, cu gândul doar la nevoile cetățenilor care m-au ales să-i reprezint și să-i ajut să se dezvolte”,

a transmis președintele Consiliului Județean, Iulian Chiriac.

În anul 2022, Consiliul Județean a alocat aproximativ 14 milioane de lei contractelor de asociere cu UAT-urile din județul Brăila.  

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry