Dragomir a exclus propunerea PNL de suprataxare a apei în județ: ”Orice societate trebuie să încurajeze consumul!”

În contextul în care se tot vorbește despre raționalizarea apei(potabilă, sau nu) în județ, furnizată de CUP Dunărea, liderii PSD au precizat că este exclus ca cetățenii să primească ”apă cu porția”.

Primarul municipiului Brăila spune că nu ar trebui să existe o discriminare între locuitorii din județ și cei din municipiu, având în vedere faptul că CUP Dunărea are aceleași contracte peste tot.

Mai mult, edilul a propus discounturi și facilități pentru cei care consumă cantități mari de apă și sunt cu plata la zi.

”În niciun caz, apa nu trebuie să fie raționalizată în județ. La fel cum locuitorii municipiului Brăila au apă permanent, în aceleași condiții trebuie să aibă apă și cei din județ. Nu trebuie să existe niciun fel de discriminare iar eu, care vin din mediul privat, consider că orice societate, inclusiv CUP Dunărea trebuie să încurajeze consumul și nu voi permite niciodată ca cineva să fie suprataxat pentru că va consuma mai multă apă. Prețul trebuie să fie același pentru toți utilizatorii, indiferent de cantitatea de apă pe care o consumă. Ba mai mult, cei care consumă foarte multă apă, și sunt cu plata la zi, poate ar trebui să aibă anumite discounturi, sau alte facilități. În niciun caz să fie suprataxați, așa cum a propus cineva de la PNL”, spune primarul Marian Dragomir.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry