Dragomir: “Cu siguranta, cei care lucreaza la bazinul olimpic au fost sanctionati de CNI”

Dragomir: “Cu siguranta, cei care lucreaza la bazinul olimpic au fost sanctionati de CNI”

 

Desi este in stadiul de “derulare”, firma care se ocupa de realizarea investitiei se pare ca nu este deranjata de santiunile Companiei Nationale de Investitii. Proiectul figureaza cu un buget de 39.455.643,00 lei, pe site-ul CNI.

Pe langa bazinul propriu-zis, primarul doreste reamenajarea spatiilor de parcare adiacente cladirii. In acest sens au fost desfiintate toate garajele din zona.

“Este o lucrare in desfasurare, pentru care Primaria municipiului Braila, are alocat in buget anul acesta 98 de miliarde de lei vechi, dar in paralel vom interveni si pe zona de parcare, viabilizare, din fata bazinului olimpic, din fonduri proprii. In toamna anului 2016, spre final, am inceput procedurile si au durat pana in prezent. Amplasamentul, asa cum vedeti este deja liber, au fost demolate toate garajele existente, a fost predat catre constructor si saptamana viitoare vor incepe lucrarile. Vor rezulta locuri de parcare, spatii verzi si o sistematizare a zonei adiacente”, a declarat Marian Dragomir, aflat in vizita la lucrarile de infrastructura din municipiu.

In ceea ce priveste bazinul olimpic, Marian Dragomir considera ca firma care se ocupa de aceasta investitie va fi trasa la raspundere de catre Compania Nationala de Investitii, cu privire la incalcarea termenelor contractuale.

“Contractul este incheiat de Compania Nationala de Investitii si nu de Primaria municipiului Braila. Ei trebuiau sa termine mai demult. Cu siguranta platesc la Compania Nationala de Investitii penalitati pentru acest lucru. Noi am dori ca anul acesta sa se finalizeze in totalitate lucrarile”, a adaugat edilul.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry