I.Chiriac a bifat toate comunele din judet, in prima jumatate a anului

I.Chiriac a bifat toate comunele din judet, in prima jumatate a anului

 

 

Seful Consiliului Judetean a avut ocazia de a discuta cu reprezentantii fiecarui UAT in parte, urmarind implementarea proiectelor pe PNDL II, dar si luand la cunostinta problemele cu care se confrunta fiecare comunitate in parte. In prima jumatate a anului 2018, presedintele a vizitat toate UAT-urile din judet.

Bordei Verde este una din comunele cele mai castigate de pe urma proiectelor depuse. Aici se vor infiinta si dota cabinete medicale in satele Liscoteanca si C. Gabrielescu, vor fi modernizate strazile si iluminatul public, se va extinde si moderniza scoala din Constantin Gabrielescu.

“Locuitorii din Bordei Verde se vor putea bucura de acces la cabinete medicale noi cu dotari moderne, iluminat public stradal si strazi modernizate. Toate astea prin PNDL II. De-asemenea si comuna Traian intra in modernizare pe acelasi program. Aici insa, vor intra in modernizare doar drumurile dintre localitatile ce apartin de aceasta comuna si strazile rurale. Despre toate acestea si chiar mai mult, am vorbit cu primarii si consilierii locali din cele doua comune, intr-o vizita de lucru”, a declarat presedintele Consiliului Judetean.

Iulian Chiariac si-a incheiat seria vizitelor in judet cu doua din comunele care inregistreaza cele mai multe si particulare probleme. Nu este un secret faptul ca localitatile din Frecatei si Marasu par rupte din alta lume. De la lipsa drumurilor, a utilitatilor si pana la simplul fapt ca oamenii se simt uitati de autoritati, toate aceste aspecte au fost aduse la cunostinta presedintelui.

“Prima serie de vizite in judet, din anul 2018, s-a incheiat astazi cu un popas in “Balta”. Am ales sa inchei aici sirul intalnirilor de lucru, pentru ca zona si problemele de aici necesita o atentie aparte. Am stat de vorba cu reprezentantii primariilor Marasu si Frecatei si am aflat care sunt situatiile stringente din zona si ce nevoi au cetatenii. Printre altele am discutat si despre proiectele pe PNDL II, care urmeaza sa aduca imbunatatiri in zona. Mai exact, Marasu va beneficia de un iluminat public modernizat si de asfaltarea DC 62 de la km 0+00 la km 6+300. Si pentru ca multi au intrebat si DC 57 pe segmentul Salcia-Agaua si Titov-Frecatei va intra in modernizare. La Titov se va reabilita si extinde si scoala genera pentru ca din toamna, elevii sa poata invata in conditii mult mai bune. Raman aproape de comunitatile din mediul rural pentru ca impreuna sa reusim rezolvarea tuturor problemelor”, a adaugat presedintele, Iulian Chiriac.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry