În atenția persoanelor care au rezervate locuri de parcare în parcările de reședință din Municipiul Brăila: aplicația vă stă la dispoziție!

Pentru a fi evitate situatiile neplacute, tensiune si conflicte intre vecini, persoanele care au rezervate locuri de parcare in parcarile de resedinta si doresc ocuparea acestora in continuare, o pot face prin a solicita prelungirea rezervarii (mentinerea locului de parcare rezervat intr-o parcare de resedinta) cu cel mult 30 de zile anterior expirarii termenului rezervarii.

Facem precizarea ca termenul limita pentru fiecare rezervare este inscriptionat pe tichetul de parcare primit in momentul rezervarii locului de parcare.

Prelungirea rezervarii locurilor de parcare se poate face:

  • on-line prin intermediul Aplicatiei informatice pentru rezervarea si plata pe internet a parcarilor de resedinta (https://parcaribraila.gisapp.ro, Primariabraila → SmartCity → Rezervare Parcare Domiciliu Online, www.supagl-primariabraila.ro. →parcaribraila.gisapp.ro), evitandu-se astfel deplasarea si timpii de asteptare.
  • la ghiseul institutiei din str.Calea Galati nr. 346A (fostul Liceu Progresul) cu sprijinul reprezentantilor institutiei, in intervalul orar 08,00 – 15,00, de luni pana joi, 08,00 – 12,00 – vineri.
Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry