În atenția persoanelor care au rezervate locuri de parcare sau doresc rezervarea acestora în parcările de reședință din municipiul Brăila

Solicitarea de prelungire a rezervarii (mentinerea locului de parcare rezervat intr-o parcare de resedinta), se poate face cu cel mult 30 de zile anterior expirarii termenului rezervarii.

”Avand in vedere ca institutia noastra doreste sa-si dezvolte relațiile cu publicul la distanță, recomandam ca atat prelungirea rezervarii locurilor de parcare cat si rezervarea de noi locuri de parcare sa se faca on-line prin intermediul Aplicatiei informatice pentru rezervarea si plata pe internet a parcarilor de resedinta parcaribraila.gisapp.ro, Primariabraila → SmartCity → Rezervare Parcare Domiciliu Online, supagl-primariabraila.ro. →parcaribraila.gisapp.ro), evitandu-se astfel deplasarea si timpii de asteptare”, a transmis conducerea SUPAGL Brăila.

În acest scop:

  • Persoanele care au rezervate locuri de parcare si sunt in posesia codului de identificare sa procedeze la prelungirea rezervarii online prin intermediul Aplicatiei;
  • Persoanele care au rezervare locuri de parcare si care nu au comunicat o adresa activa de email (adresa personala), pot solicita codul de identificare prin posta electronica (email: rezervareparcare@supagl-primariabraila.ro) sau fax 0239616167 cu cel putin cu 5 (cinci) zile lucratoare anterior datei de expirare a rezervarii. Facem precizarea ca in solicitarea adresata vor fi mentionate datele personale a titularului rezervarii, respectiv nume si prenume, CNP, adresa de domiciliu, numar zona si loc parcare rezervat precum si adresa de email unde sa fie comunicat codul de identificare.
  • Persoanele care doresc rezervarea unui loc de parcare trebuie sa procedeze la accesarea Aplicatiei informatice pentru rezervarea si plata pe internet a parcarilor de resedinta.

In mod exceptional, prelungirea rezervarii locurilor de parcare si plata tarifului se poate face si la ghiseul institutiei (camera nr.7) cu sprijinul reprezentantilor institutiei, in intervalul orar 08,00 – 15,00, de luni pana joi, 08,00 – 12,00 – vineri.

Prezentul anunt va fi afisat si pe site-ul S.U.P.A.G.L. Braila (www.supagl-primariabraila.ro).

Activitatea de relatii cu publicul:

1.Solicitare informatii:

-telefon secretariat 0239611682

-email:secretariat@supagl-primariabraila.ro

2.Solicitare codului de identificare acces prelungire rezervare loc parcare in Aplicatia informatica pentru rezervarea si plata pe internet a parcarilor de resedinta(cu cel putin cu 5 (cinci) zile lucratoare anterior datei de expirare a rezervarii):

-fax: 0239616167;

          -email: rezervareparcare@supagl-primariabraila.ro

Facem precizarea ca in solicitarea adresata vor fi mentionate datele personale a titularului rezervarii, respectiv nume si prenume, CNP, adresa de domiciliu, numar zona si loc parcare rezervat precum si adresa de email unde sa fie comunicat codul de identificare.

3.Acces Aplicatie informatica pentru rezervarea si plata pe internet a parcarilor de resedintahttps://parcaribraila.gisapp.ro, Primariabraila → SmartCity → Rezervare Parcare Domiciliu Online, www.supagl-primariabraila.ro.parcaribraila.gisapp.ro).

4.Acces in institutie:  

-08,00 – 15,00, de luni pana joi,

-08,00 – 12,00 – vineri

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry