Înființare teren multisport și împrejmuire școală, în comuna Jirlău! Proiectul este cofinanțat de Consiliul Județean!

Contribuția Consiliului Județean pentru cofinanțarea și realizarea obiectivului de investiții este de 250.000 lei cu TVA și va fi suportată din bugetul propriu al județului Brăila. Consilierii județeni au aprobat asocierea în ultima ședință ordinară.

Contribuția comunei Jirlău, în suma de 230.051 lei, va fi suportată din bugetul de venituri și cheltuieli al comunei al comunei, în urma unui proiect de hotărâre aprobat în Consiliul Local Jirlău.

Prin intermediul acestui proiect, primarul comunei Jirlău, Daniel Drăguț, își dorește să crească gradul de siguranță în rândul elevilor care frecventează Școala Gimnazială nr. 2 din comună. Totodată, înființarea unui teren multisport s-a dovedit benefică în toate comunele care au implementat astfel de proiecte.

Terenurile sportive cu gazon sintetic multisport, sunt utilizate pe scară largă în toată lumea pentru a oferi primăriilor, şcolilor, instituţiilor şi cluburilor sportive, terenuri durabile, cu economii semnificative în costurile instituţiilor şcolare şi sportive şi comunităţilor din întreaga ţară. Astfel se pot practica cu ușurință materii sportive ca: fotbal, handbal, baschet, tenis, volei.

În scopul de a îmbunătăţi calitatea şi cantitatea activităților sportive într-o regiune, numărul de suprafeţe de joc trebuie să crească. Terenurile multisport furnizează garantat jucătorilor, un mediu bun în care să se bucure de joc şi să-şi dezvolte abilităţile. Ele reprezintă un spatiu propice de relaxare și mișcare. De aceea, printre beneficiari acestor terenuri se numără tot mai multe școli și primării.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry