Investiții considerabile la ECO! Societatea va putea oferi servicii de calitate din această primăvară!

Investiții considerabile la ECO! Societatea va putea oferi servicii de calitate din această primăvară!

 

 

Administrația locală a contribuit la îmbunătățirea utilajelor de salubrizare a societății ECO SA, societate care se află în subordinea Primăriei Brăila.

În prezența directorului ECO SA Brăila, Ionuț Pisică, dar și a reprezentanților firmei care a livrat utilajele, Dragomir a anunțat că au fost achiziționate trei mașini IVECO pentru colectarea gunoiului, o autospecială IVECO echipată cu cârlig și container de 20 de tone și o autospecială Renault cu sărăriță și sistem multifuncțional, care poate fi folosită la deszăpezire și împrăștierea de material antiderapant, dar care are și alte utilități.

 

 

În paralel au venit și 600 de containere noi, unele dintre ele au capac și pedală, altele doar capac. Toate acele containere hidoase, care erau până în prezent pe sectorul ECO vor dispărea în cel mai scurt timp, urmând să fie înlocuite de aceste containere noi, pe care avem obligația, toți cetățenii Brăilei, să le păstrăm, la fel ca și angajații societății, să le întrețină în condiții foarte bune.

Urmează să fie lansată licitația și pentru achiziția unui tractor și încărcător frontal cu cuvă, pentru că este foarte necesar n zona de colectare a crengilor și frunzelor de pe sectorul acestei societăți”, a declarat primarul Marian Dragomir.

Edilul a declarat că în perioada următoare se vor ecologiza foarte multe zone din Brăila și se vor intensifica acțiunile de depistare și amendare a celor care aruncă gunoi pe domeniul public. Persanele prinse vor fi amendate, filmate iar imaginile vor fi prezentate public.

 

{os-gal-40}

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry