Judetul Braila – acoperit pe Situatii de Urgenta

Judetul Braila – acoperit pe Situatii de Urgenta

 

 

Intrebat de realizarile pe care le-a avut in cei doi ani de mandat, presedintele Consiliului Judetean a tinut sa precizeze faptul ca exista si proiecte implementate de institutia pe care o conduce, care nu s-au aflat in programul sau electoral.

Printre acestea se numara si cofinantarea unor puncte ISU care sa deserveasca zonelor din judet, unde interventia de specialitate nu se putea realiza in timp util. Astfel s-a miscsorat considerabil durata de interventie a lucratorilor ISU, siguranta cetatenilor fiind o prioritate in aceste proiecte.

“Nu mi-am asumat in oferta electorala deschiderea unor puncte de Situatii de Urgenta si vedeti, s-a inaugurat la Maxineni. Urmeaza unul la Dudesti care va fi facut pe proiect de cofinantare cu Consiliul Judetean. Urmeaza un alt proiect, suntem in discutii foarte avansate cu Ministerul Apararii si speram sa gasim resurse bugetare la minister, sa-l facem si pe acela, iar daca nu vom gasi, atunci vom intra tot intr-un proiect de cofinantare cu Tichilesti, astfel incat sa inchidem aproape tot judetul din punct de vedere al Situatiilor de Urgenta”, a declarat presedintele CJ Braila, Iulian Chiriac.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry