Nu pleacă nicăieri! Delia Râșnoveanu rămâne la conducerea spitalului! Chiriac: ”Dacă chiar își doreau, liberalii puteau să o demită!”

Președintele Consiliului Județean Brăila, Iulian Chiriac, a declarat în cadrul unei conferințe de presă că liberalii ar fi putut să o demită pe Delia Râșnoveanu, de la conducerea spitalului, în ultimele două luni, dacă chiar își doreau acest lucru.

Chiriac spune că toate declarațiile liberalilor pe această temă sunt doar ”de campanie electorală”, altfel puteau să profite de starea de urgență și să îi facă vânt managerului pe care l-au criticat în ultimii patru ani.

La începutul mandatului criticau infrastructura rutieră. Acum, că s-a asfaltat, critică sistemul de sănătate. O să ajungem și la ziua când nu vor mai avea ce să zică de spital”, a declarat președintele.

În ciuda faptului că liberalii au cerut de mai multe ori demiterea managerului, prefectul a spus că a avut o relație de comunicare bună cu conducerea spitalului, cu mici excepții. Boboc ar fi trimis o adresă către Ministrul Sănătății cu privire la activitatea Deliei Râșnoveanu, însă nu a cerut și demiterea acesteia.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry