Primăria Brăila pregătește Parcul Monument pentru un weekend în aer liber!

Brăilenii sunt așteptați, la sfârșitul săptămânii, să se plimbe prin parcurile din municipiu. După dezinfectarea locurilor de joacă, angajații din cadrul Primăriei Brăila s-au ocupat de amenajarea spațiilor verzi, dar și de spălarea pictogramelor colorate de pe asfalt.

Copiii care vor veni în parc, alături de părinți se pot juca cu ajutorul unor pictograme interactive. Aici pot învăța, în timp ce se distrează, noțiuni despre matematică, geografie, iar pentru cei mai mici, există un șotron format din literele alfabetului.

În aceste zile, echipele SUPAGL au acționat în parcurile din oraș pentru spălarea pictogramelor colorate, atât de dragi copiilor. După o perioadă atât de lungă, de stat în casă, dorim să le oferim micuților posibilitatea de a-și consuma energia acumulată, iar părinților – un moment de răgaz. Toate spațiile publice au fost spălate și dezinfectate astfel încât brăilenii să nu fie în niciun moment puși în pericol.

Primăria Municipiului Brăila va efectua acțiuni de dezinfectare, spălare și reamenajare a spațiilor verzi, periodic și ori de câte ori va fi nevoie, astfel încât cetățenii să se poată simți în siguranță, atunci când aleg o plimbare cu copiii prin parcurile din Brăila”, a declarat primarul Marian Dragomir.

În această seară, începând cu ora 22.00, SUPAGL va dezinfecta din nou toate spațiile de joacă, pentru copii. Brăilenii sunt așteptați să se bucure de vremea frumoasă!

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry