Peste 3600 de plăți au fost înregistrate în prima lună a anului 2022, prin ghiseul.ro! Primarul oferă soluții persoanelor nevaccinate, care nu plătesc online!

Tot mai mulți cetățeni au optat pentru plata online a taxelor și impozitelor. Unul dintre motive este situația pandemică care îi ține departe de instituțiile publice pe cei care, din diferite motive, nu s-au vaccinat.

  • în perioada 1-25 ianuarie 2017 – 340 de plăți pe internet;
  • în perioada 1-25 ianuarie 2018 – 602 de plăți;
  • în perioada 1-25 ianuarie 2019 – 884 de plăți;
  • în perioada 1-25 ianuarie 2020 – 1287 de plăți;
  • în perioada 1-25 ianuarie 2021 – 2613 de plăți;
  • în perioada 1-25 ianuarie 2022 – 3683 de plăți.

”Plata online a taxelor și impozitelor locale reprezintă, în primul rând, o comoditate pentru cetățeanul care plătește, ca urmare a faptului că poate face acest lucru de acasă, sau de la birou, fără să fie nevoie să se deplaseze, să stea la rând(…)Pentru că am finalizat clădirea de pe Independenței nr.65, în a doua jumătate a acestui an, când vom finaliza și licitația pentru mobilier, taxele și impozitele își vor schimba locația, astfel încât să avem totul cumulat: persoane fizice și persoane juridice”, a transmis primarul municipiului Brăila, Marian Dragomir.

Administrația locală a găsit o soluție și pentru persoanele care nu au certificat de vaccinare și nu își pot achita taxele și impozitele în instituțiile publice.

”Cetățenii au posibilitatea de a plăti taxele și impozitele în Piața Traian, la postul permanent al Poliției Locale, este o cabină care a fost modificată în acest sens. Constatăm că foarte multe persoane plătesc acolo și în paralel, am discutat cu cei din conducerea Direcției de Finanțe și la sediul de pe Grigore Alexandrescu se va face o modificare, astfel încât geamul să fie schimbat, să se facă un ghișeu direct către stradă”, a declarat primarul Marian Dragomir.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry