Peste 40 de autovehicule au fost ridicate de pe domeniul public, în Brăila! Până la începutul lunii noiembrie proprietarii le pot lua înapoi!

Proprietarii trebuie să achite cheltuielile efectuate cu ridicarea, transportul, depozitarea și paza autoturismului

Primăria Municipiului Brăila aduce la cunoștință publică lista autovehiculelor fără stăpân sau abandonate pe domeniul public al Municipiului Brăila, care au fost ridicate, transportate și depozitate de societatea BRAICAR S.A. în Depoul Radu Negru, Șoseaua de Centură nr. 6-8.

Eliberarea vehiculului către proprietar sau deținător legal se face pe bază de proces verbal, în termen de 30 de zile de la publicarea prezentului anunț( 5 octombrie 2022), dacă acesta face dovada calității de proprietar sau deținător legal și după achitarea tuturor cheltuielilor efectuate pentru ridicarea, transportul, depozitarea și paza autoturismului, programul de desfășurare a acestor activități fiind de luni până sâmbătă în intervalul orar 8:00 – 22:00, iar duminica între orele 8:00 – 14:00.

După expirarea termenului de 30 de zile de la data publicării anunțului, autovehiculele nerevendicate de proprietar sau deținător legal intră de drept în proprietatea Municipiului Brăila, libere de orice sarcini, urmând a fi valorificate în condițiile prevăzute de Legea nr. 421/2002

Lista autoturismelor ridicate:

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry