Președintele Consiliului Județean a reacționat la adresa CUP Dunărea: ”NU ACCEPT sub nicio formă furnizarea apei PROGRAMAT”

CUP Dunărea a înaintat o adresă către ADI Dunărea prin care solicita aprobarea unui program de furnizare a apei potabile în aproape toate comunele din județul Brăila. Compania a motivat această decizie prin faptul că seceta i-a determinat pe cetățeni să utilizeze apa potabilă la udat grădinile, sau alte activități casnice, provocând astfel un debit redus pe rețelele de distribuție.

Președintele Consiliului Județean a reacționat ferm la adresa înaintată de CUP Dunărea și a impus respectarea contractului pe care Compania îi are cu fiecare utilizator în parte, fie că este din municipiu sau județ.

”Am solicitat DE URGENȚĂ Companiei de Utilități Publice Brăila să furnizeze apa potabilă așa cum este normal, atât în mediul rural cât și în mediul urban. NU ACCEPT sub nicio formă furnizarea apei programat, mai ales în situația în care ne aflăm. Îi asigur pe domnii primari de sprijinul meu necondiționat și voi urmări îndeaproape respectarea normelor contractului cadru. NU ADMIT să se facă diferențe între mediul rural și urban!”, a declarat președintele Consiliului Județean Brăila, Iulian Chiriac.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry