Primaria se intoarce catre Centrul Istoric! Sunt anuntate 2 targuri in acest an

Primaria se intoarce catre Centrul Istoric! Sunt anuntate 2 targuri in acest an

 

 

Intrebat de schimbarea anuala a locatiilor, in care municipalitatea organizeaza diferite evenimente culturale, primarul Brailei, Marian Dragomir a recunoscut ca institutia pe care o conduce a fost nevoita sa se conformeze dupa dorintele brailenilor. Edilul spune ca este firesc ca generatiile tinere sa-si doreasca altceva.

“In vremea copilariei parintilor nostri, zona de promenada a orasului era strada Regala. Apoi s-a mutat de pe Regala pe Calarasi, intre Spitalul 1 si Liceul Murgoci. Aici ne plimbam noi cand eram copii. Astazi, zona de promenada s-a schimbat catre Faleza si catre parcuri, acolo unde este multa verdeata. Primaria Municipiului Braila a trebuit sa se adapteze, mergand cu evenimentele, acolo unde tinde publicul brailean sa mearga. Ati vazut ca undele din activitatile din Gradina Mare au fost reorientate catre Parcul Monument. Dar am pastrat activitati si in Gradina Mare”, a declarat primarul Marian Dragomir.

Primarul a anuntat faptul ca municipalitatea are in vedere desfasurarea a doua targuri de amploare, pe strada Mihai Eminescu, astfel incat comerciantii din aceasta zona sa nu se simta marginalizati.

“M-am intalnit de curand cu cineva din zona Centrului Istoric si am avut cateva discutii privind evenimentele pe care le vom organiza si pe strada Mihai Eminescu. O sa facem la un moment dat un parteneriat ca anul acesta sa dezvoltam impreuna cateva evenimente care sa atraga brailenii si in zona respectiva. De Zilele Municipiului Braila avem Targul Anticarilor, pe strada Mihai Eminescu, dar nu este suficient. Vrem sa facem in perioada de toamna un targ al dulciurilor pe strada Mihai Eminescu, la care sa venim si cu un anumit tip de formatie retro si sunt mai multe aspecte pe care le-am discutat si urmeaza sa le punem in practica, astfel incat si in zona Centrului Istoric sa cream anumite evenimente”, a adaugat primarul municipiului Braila.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry