Abuzuri si musamalizare la APT! Danaila acuza: “I-a fost pusa in pericol viata si cei de la SC APT au incercat sa musamalizeze”

Abuzuri si musamalizare la APT! Danaila acuza: “I-a fost pusa in pericol viata si cei de la SC APT au incercat sa musamalizeze”

 

 

 

Liberalii aduc acuzatii grave la adresa conducerii societatii de Administrare a Pietelor si Targurilor Braila. Acestia au reclamat modul in care “sefa pietelor” a gestionat un accident de munca, care s-a produs in urma cu aproximativ o luna la Gradina Zoologica din Braila.

Atunci, se pare ca un angajat APT ar fi cazut de la inaltime, de pe o scara, suferind numeroase fracturi care i-ar fi putut fi fatale. Din acuzatiile liberalilor, reiese ca barbatul care se afla in stare critica ar fi fost transportat la spital cu o masina privata, in speranta ca acest eveniment nefericit nu va atrage atentia inspectorilor de munca.

 

 

“La SC APT s-a intamplat un accident de munca. Ceea ce se poate intampla si la Braicar si la orice alta societate. Iar acest accident de munca nu a fost declarat asa de la inceput. Este o persoana, care si-a pierdut un rinichi, care a avut un plaman perforat, cateva coaste rupte, cred ca este in continuare la Terapie Intensiva, la spital. I-a fost pusa in pericol viata si cei de la SC APT cu doamna director in frunte, ce credeti ca au facut? Cand trebuiau sa cheme salvarea, normal, ca omul ala s-a accidentat, a cazut de la inaltime, ce activitate facea el acolo, nu au chemat salvarea. S-a intamplat la Gradina Zoo chestiunea, acum o luna si jumatate. Au telefonat intre ei conducerea, au stabilit cum sa-l transporte pe cetateanul respectiv la spital, neintelegand poate cat de grava este situatia, au incercat sa musamalizeze toata speta. Nici macar cu o masina a societatii, care era acolo, nu l-au transportat pe respectivul la spital. A venit o masina privata, cineva din conducerea societatii, cu o masina a unui prieten, deci a stat omul ala acolo si a asteptat sa vina cineva cu o masina privata sa-l transporte la spital, in speranta ca nu il vor inregistra ca accident de munca. Cetateanul se numeste Adrian Fratiman.(…) Acestui om i-a fost pusa viata in pericol. Si nu a fost transportat cu salvarea. Nu a fost chemata salvarea! Daca avea ceva la coloana si toate aceste miscari de transport i-ar fi pus viata in pericol si mai mult, ce s-ar fi intamplat? Cine ar fi raspuns?”, intreaba presedintele PNL Braila, Alexandru Danaila.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry