Primarii PSD s-au întrecut în proiecte pe Anghel Saligny! Jirlău, Ciocile și Mircea Vodă, vor beneficia de o infrastructură rutieră modernă!

Programul „Anghel Saligny” are ca obiectiv modernizarea comunităților locale prin realizarea de investiții în infrastructura locală, drumuri județene și locale, infrastructura de apă și canalizare, stații de epurare a apei, extinderea rețelei de distribuție a gazelor naturale.

Primarii a trei localități din județul Brăila au semnat contractele pentru a primi finantări din bugetul Ministerului Dezvoltării pentru modernizarea drumurilor de interes local.

  • Daniel Drăguț – Jirlău – 12.000.000 lei – Reabilitare strada varianta Jirlăului
  • Costel Robitu – Ciocile – 12.000.000 lei – Modernizare străzi în Ciocile, Odăieni, Chichinețu, Chioibășești
  • Ion Ionescu – Mircea Vodă – 12.000.000 lei – Modernizare drumuri în Mircea Vodă și Dedulești

”Am constatat cu bucurie că majoritatea primarilor PSD s-au implicat și au cerut finanțare pe programul Anghel C. Au elaborat proiecte bine gândite, argumentate profesional, care răspund nevoilor comunităților locale. I-am susținut întotdeauna și am stat la dispoziția acestora cu întreaga expertiză pentru implementarea proiectelor care să conducă la creșterea standardului de viață al tuturor cetățenilor.

Îi felicit pe domnii primari care au reușit să depună proiecte și să atragă investiții semnificative pentru comunele lor. Modernizarea și dezvoltarea județului continuă!”, a transmis președintele Consiliului Județean, Iulian Chiriac.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry