Primarul Dragomir îi răspunde lui Canciu: ”Papagalii să nu vorbească de vulturi!”

Primarul municipiului Brăila, Marian Dragomir, a transmis un drept la replică cu privire la acuzațiile făcute de șeful Inspectoratului Școlar Județean, consilierul local liberal, Cătălin Canciu.

Primarul ne-a explicat care este procedura prin care școlile primesc finanțare din partea Consiliului Local Municipal. Practic, școala vine cu un proiect prin care cere bani din bugetul local. Proiectul este realizat de școala și supus la vot în Consiliul Local. În urma votului favorabil, școala primește suma pe care a cerut-o și mai departe realizează procedura legală pentru demararea lucrărilor.

După ce proiectul a plecat din CLM, primarul spune că școala este cea care trebuie să monitorizeze lucrările și implementarea proiectului, iar Cătălin Canciu, în calitate de șef al Inspectoratului Școlar Județean, este responsabil de investiție.

Mai mult, primarul spune că proiectul privind realizarea unei săli de sport la Școala Mihu Dragomir a fost votat de toți consilierii, inclusiv de cei liberali.

”Proiectul nu este al primăriei ci al școlii conduse chiar de cel care reclamă, de Canciu. Licitațiile pentru proiectare, construcție și urmărirea lucrării au fost făcute de școala condusă de Canciu, nu de primărie !!! Finanțarea a fost votată de toți consilierii, inclusiv de cei de la PNL iar prin acuzațiile lui, Canciu își desconsidera colegii de partid de la PNL. Se vede încă o dată că acest inspector nu are capacitatea intelectuală de a învăța înainte de a deschide gura sau semna comunicate de presa făcute de alții. De aceea nu este recomandat ca papagalii să vorbească de vulturi!!!”, a transmis primarul municipiului Brăila, Marian Dragomir.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry