Primarul Dragomir: ”Sincer, aș fi dispus să avem cel mai scump iluminat din lume și Sărbătorile din anii anteriori”

Primarul municipiului Brăila, Marian Dragomir, a fost, încă de la începutul pandemiei, unul dintre cei mai vocali opozanți ai restricțiilor impuse de CNSU, cele mai multe dintre ele fiind, pe bună dreptate, lipsite de logică. Și pentru că nici în această iarnă brăilenii nu se vor putea bucura de magia sărbătorilor așa cum o făceau înainte de apariția acestui virus, edilul își dorește să poată compensa cumva lipsa evenimentelor culturale cu un iluminat mai frumos ca anul trecut.

Brăilenii sunt invitați mâine, 1 decembrie, începând cu ora 11.00, pe platoul din fața Palatului Administrativ, pentru a participa la festivitățile organizate de Ziua Națională a României, iar începând de astăzi, în parcarea alăturată Primăriei, se va organiza o expoziție de iarnă, cu vânzare. Comercianții vor fi prezenți până pe 6 decembrie iar brăilenii sunt invitați să admire și să achiziționeze produse tradiționale românești, jucării și dulciuri.

Primarul Marian Dragomir a ținut să precizeze faptul că brăilenii vor avea acces liber la toate evenimentele organizate în aer liber și promite că, anul viitor, sărbătorile de iarnă vor fi cele mai frumoase, din istoria municipiului nostru!

Nu uitați că mâine, 1 decembrie, la ora 16.40, se vor aprinde luminile de sărbători, iar brăilenii sunt așteptați în fața Primăriei pentru a-și bucura ochii și sufletul, în ciuda vremurilor pe care am ajuns să le trăim.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry