S-au semnat contractele! Peste 67 de milioane de lei pentru reabilitarea drumurilor județene DJ 202D și DJ 255A! Finanțare prin ”Anghel Saligny”!

Președintele Consiliului Județean Brăila, Iulian Chiriac, a semnat astăzi contractele pentru reabilitarea a două drumuri județene, cu finanțare prin ”Anghel Saligny”. Semnarea contractelor a avut loc la Ministerul Dezvoltării, alături de secretarul de stat Marcel-Alexandru STOICA.

Indicatorii Tehnico-Economici, pentru cele două proiecte, au fost votați în ședința Consiliului Județean din luna august a anului trecut.

”Suntem pe drumul cel bun în reabilitarea și modernizarea celor 605 km de drum județean din administrarea Consiliului Județean Brăila. Cu asfaltarea acestor două tronsoane, putem spune că 95% din infrastructura rutieră județeană este reabilitată”,

a declarat președintele Consiliului Județean Brăila, Iulian Chiriac.

Proiectele prevăd:

–         reabilitare DJ 202D (Scorțaru Nou – DJ202A – zona Racovița) proiect în valoare de 26.205.218,27 lei cu TVA. Aproximativ 8 km de drum județean modernizat – durata de execuție 8 luni.

–         reabilitare DJ 255A (Muchea – DJ221 – Romanu – Scorțaru Vechi) proiect în valoare de 41.523,102,25 lei cu TVA. Aproximativ 15 km de drum județean modernizat – durata de execuție 18 luni

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry