S.Ionita: “Inteleg ca s-a inceput programul de formare profesionala, pe Calea Galati”

S.Ionita: “Inteleg ca s-a inceput programul de formare profesionala, pe Calea Galati”

 

 

Liberalii si-au manifestat nemultumirea, in cadrul sedintei de Consiliul Local, vis-a-vis de lucrarile de reabilitare si modernizare, de pe Calea Galati. Acestia au marturisit ca nu sunt de acord ca Primaria sa plateasca pentru greselile facute de firma “Telor Invest” si mai mult, s-au declarat nemultumiti de calitatea lucrarilor, considerand ca angajatii societatii care asfalteaza acum nu sunt pregatiti profesional.

“As vrea sa aflu de la dumneavoastra cine va plati aceasta, a doua reabilitare.(…) A fost o reparatie inceputa anul trecut, cand CUP Dunarea a schimbat un tronson de teava.(…) Eu mai degraba, acum constat ca dumneavoastra nu ati facut altceva decat sa porniti programul de formare profesionala, pentru anumiti lucratori in asfalt, care nu se pricep sa asfalteze cum trebuie. Anul trecut, o firma a facut valuri. S-a spus ca aceeasi firma va reabilita strada si o va aduce la momentul exact, initial, anul asta dumneavoastra veniti si reabilitati strada pe banii Primariei, inteleg ca s-a inceput programul de formare profesionala”, a declarat Sorin Ionita, consilier local al PNL.

Primarul Municipiului Braila, Marian Dragomir a tinut sa explice faptul ca este vorba despre doua lucrari diferite, una apartinand de CUP Dunarea, in ceea ce priveste refacerea bransamentelor la apa si canalizare, iar cea de-a doua lucrare, apartine Primariei, care a decis sa asigure conditiile minime pentru desfasurarea traficului rutier in acea zona, dupa ce firma care a castigat licitatia a parasit santierul, lasand in urma un adevarat cosmar pentru soferi.

“Reparatia privind retelele de apa este facuta de compania CUP Dunarea, pe cheltuiala lor, fara sa implice Primaria Municipiului Braila. Deci acolo unde s-au refacut tasarile respective de la schimbarea conductelor, in primul tronson de la Calea Galati, vorbim de lucrari efectuate de CUP Dunarea si nu de formatiile Primariei Municipiului Braila, nici de cei cu care am avut contract anul trecut, nici de cei cu care am avut contract anul acesta. In tronsonul al doilea si al treilea, de la Calea Galati, au existat interventii pe reabilitarea acelor cratere, lasate abandonate de constructorul “Telor”, care a fugit de pe santier si acolo a intervenit Primaria, pentru o solutie provizorie, vis-a-vis de astuparea acelor gropi, de pe Calea Galati. A se face distinctie intre lucrarile Primariei si cele de refacere a bransamentelor”, a raspuns primarul Municipiului Braila, Marian Dragomir.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry